Winkelen op afspraak

WINKELEN OP AFSPRAAK!
Naast het advies aan huis, videobellen, het bestellen en afhalen van stalen en producten, komt er volgende week gelukkig een mogelijkheid bij!
Vanaf woensdag 3 maart mogen we jullie weer ontvangen op afspraak. Er mogen maximaal 2 klanten tegelijk in onze winkel zijn en de afspraak moet tenminste 4 uur van tevoren zijn gemaakt.
Een vrijblijvende afspraak maken kan op de volgende manieren:
1. Telefonisch, bel 05723 353133 tijdens onze openingstijden
2. Stuur een mail naar info@woonstudioraalte.nl
3. Maak online een afspraak op  www.woonstudioxl.nl/afspraak-in-de-winkel
We hanteren nu tijdsloten van een half uur. Denk je dat je meer tijd nodig bent, dan plan je gewoon 2 of 3 tijdsloten achter elkaar, geen enkel probleem!

Click & Collect

Ons gehele assortiment is op bestelling leverbaar. Ook stalen en behangboeken kunnen nu afgehaald worden om thuis rustig te bekijken. Je kan ons mailen (info@woonstudioraalte.nl) of bellen op 0572 353133. Ook videobellen om toch een kijkje in de winkel te kunnen nemen, is mogelijk. Onze webshop blijft ook open en zal alleen nog maar meer worden aangevuld. Reeds bestelde artikelen en online bestellingen zullen op afspraak bezorgd worden of afgehaald kunnen worden, uiteraard altijd volgens de huidige RIVM richtlijnen.

Ook via social media zullen wij je blijven informeren en inspireren!

Team Woonstudio Raalte