Woonstudio heeft een groot aanbod en is specialist in maatwerk horren. Deze worden bij u thuis ingemeten en bij wens gemonteerd. Horren helpen om de insecten buiten te houden maar ook voorkomt een hor de viezigheid die naar binnen kan waaien. We bieden duurzame kwaliteit en een goede service. Onze horren collectie bestaat uit de merken: Unilux, Luxaflex en Bece.

Voor elk raam en deur is er een oplossing. Bij kunststof raamkozijnen maken we gebruik van inzet horren, waarbij een houten raamkozijn gekozen kan worden voor een rol hor. Populair in de collectie is de plissé hordeur die met gemak bediend kan worden. Naast het kiezen van het juiste product kan ook de kleur van de hor gekozen worden. Standaard wordt de hor geleverd in Ral9010 of Ral9016 maar kies je liever voor een andere Ralkleur willen hebben is dat ook mogelijk.

Beschermt een hor ook tegen pollen?
Bij sommige modellen horren kan er gekozen worden voor een speciaal pollengaas. Dit zorgt ervoor dat de pollen buiten blijft.

Een hor voor een draaikiepraam?
Dat kan! Er kan gekozen worden voor een inklemhor of een inklem unit. Hierbij kan je gebruik blijven maken van de draaikiep functie van het raam.

Welke hor kan ik kiezen voor openslaande tuindeuren?
Bij deze optie adviseren wij de dubbele plissé hordeur. Deze sluit perfect in het midden en blijft ook op zijn plek staan bij het gebruik van één deur. De hor kan gemonteerd worden op en in de dag. Bij kunststof kozijnen kan er gekozen worden om de deuren te plakken.

Merken

Gratis advies

Interieuradvies? Maak een afspraak.