Wilt u graag uw interieur opfrissen of bent u net verhuisd en kunt u advies om uw nieuwe woning in te richten goed gebruiken? Dan bent u bij Woonstudio Raalte aan het juiste adres!

Hieronder al onze mogelijkheden voor een interieuradvies op een rijtje:

Speeddate in de winkel
Woonstudio organiseert regelmatig interieur speeddate dagen in de winkel. Je krijgt dan een gratis adviesgesprek van 45 minuten waarbij je al je interieurwensen kenbaar kunt maken aan onze stylist. Of je nu ideeën wilt voor een volledig interieurontwerp, een oplossing voor een ‘woonprobleem’ of alleen kleur- en/of lichtadvies, alles is mogelijk. Onze stylist helpt je bij het vormgeven van ideeën en maakt stijlvolle combinaties in de stijl die jij wenst.

Om de tijd optimaal te benutten vragen we je om een plattegrond, foto’s en/of een wensenlijst mee te nemen. Ook kan je vooraf een moodboardpakket ophalen bij ons in de winkel. Het moodboard zal dan tijdens het advies de basis zijn waarop onze stylist samen met jou aan de slag gaat.

Geef je op in de winkel, bel 0572 353133 of mail naar info@woonstudioraalte.nl

Interieuradvies aan huis
De styliste komt bij je thuis om de indeling van de ruimte en het kleurgebruik te bekijken. Onze stylist heeft altijd kleurstalen bij zich om daarmee concrete voorstellen te geven. Je krijgt direct tips en ideeën waarmee je aan de slag kunt gaan. Zo krijg je een goed beeld hoe jouw nieuwe inrichting kan worden. Geef bij onze interieurstylist aan wat je wensen zijn en tegen welke problemen je aanloopt.

Vaak wordt dit advies vervolgd met een afspraak in de winkel om samen nog concretere beslissingen te maken. Daarbij kan je denken aan behang, verf, gordijnen maar ook meubelen passend in het interieur.

Kosten:
De kosten voor een interieuradvies aan huis bedragen €40,- per half uur. Buiten het postcode gebied van Raalte kunnen er voorrijdkosten doorberekend worden, vraag onze stylist voor de mogelijkheden.

3D Interieuradvies
Indien je na aanleiding van 1 van bovenstaande adviezen graag een 3D ontwerp zou willen ontvangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Kosten:
Voor een 3D advies rekenen we een starttarief van €195,- op basis van één leefruimte in je woning. Voor elke extra ruimte brengen we  €75,- in rekening. Mocht je op basis van dit advies bij Woonstudio Raalte een order plaatsen van  €2000,- of meer, dan worden de advieskosten in mindering gebracht.